fbpx
 • ÄR DU EN STJÄRNA?

 • Vi kan få dig att lysa på riktigt.

Vi söker nu fler kollegor till vårt nya team som vill vara med och utveckla individer och företag.

Vill du arbeta med Sveriges främsta utbildare och fantastiska företag? Drivs du av att hjälpa dina kunder att bli framgångsrika? Drivs du att skapa välmående och hälsosamma kulturer? Brinner du för att skapa lönsamhet för dina kunder? Gillar du utmaningar?
Som account manager hos en av Sveriges mest expansiva utbildningsföretag får du arbeta i en egen roll med många bollar i luften. Du kommer att få en raketstart med den vassaste säljutbildningen och utveckling i världsklass.  Ditt jobb är att koppla samman rätt kund med rätt utbildning. Om du har ett stort inre driv och vill arbeta fritt under eget ansvar kan detta vara rollen för dig.

Välkommen in med din intresseanmälan enligt nedan.

Vi erbjuder

 • Ett otroligt spännande nätverk av kunder, utbildare, coacher och inspiratörer som är experter inom sina områden.
 • Trevliga samtal med alltifrån VD:ar, HR-ansvariga, projektledare och personalansvariga om hur du kan hjälpa dem och sin personal att utvecklas och bli mer lönsamma.
 • En djupare inblick i näringslivet och en djupare förståelse för olika branschers verksamhet och utmaningar.
 • Möjligheten att få delta på våra utbildningar i toppnivå där du får möjligheten att utvecklas som människa och ledare.
 • Beroende på bakgrund, önskemål och kompetens anpassar vi en kundstock och en roll i vilken vi ger dig möjlighet att vidareutvecklas på bästa sätt utefter dina förutsättningar.

Vi bildar ledare.

Ledarbildarna är en oberoende utbildningsaktör med fokus på att hjälpa kunder att nå sina mål, lösa problem, möta utmaningar och bli framgångsrika. Vi levererar årligen utbildningar för chefer och ledare i världsklass. Några av våra kunder är H&M, FCG, Academic work, Advania, Nordea med många många fler. Det är här du kommer in bilden.

Som account manager arbetar du tätt med dina kunder för att förstå vad kunden har för behov och specifika önskemål. I din roll arbetar du parallellt med 30-40 case som  ligger i olika faser, från en initial kontakt med en kund som har ett kommande behov till att du faktiskt har satt en affär.
Du är så pass trygg i din roll och förmåga – och har antagligen redan ett eget upparbetat nätverk – att du föredrar fantastisk provision framför en låg lön. Vi älskar att betala provision!

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning, gärna från universitet/högskola.
 • Har erfarenhet av någon form av säljande roll, gärna inom B2B, kanske vid sidan av dina studier eller något år efter examen
 • Är van att representera ett företag utåt och van att arbeta administrativt

Det är meriterande om du…

 • Kan påvisa goda erfarenheter inom serviceyrken
 • Har haft en roll där du jobbat med att söka upp nya kontakter
För att trivas som Account Manager behöver du vara kommunikativ då du bl.a. kommer att vara i kontakt med olika befattningshavare inom näringslivet. Du drivs av att bygga långsiktiga relationer med dina kunder och vara lyhörd inför vad kunden är i behov av. Vi söker även dig som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, dina kunder och dina resultat och tycker om att göra det där lilla extra för att både kund och deltagare ska få bra service från början till slut. Men det allra viktigaste är ändå att du är en initiativtagare ut i fingerspetsarna, du vågar tänka nytt, testa och genomföra dina idéer och att du har ett inre engagemang för att driva dina case framåt. Även fast du arbetar självständigt ska du trivas i ett team där alla hjälps åt för att nå resultat.

Övrig information

 • Start: Februari/Mars 2020
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Centrala Stockholm

Jag vill jobba med Ledarbildarna