fbpx
 • NÄR KLONKADE DU SIST?

En klonk är ljudet av en insikt

Det räcker inte med en inspirerande kurs för att skapa resultat i värdsklass.

För att åstadkomma resultat på riktigt i din vardag är vår utbildning – det tydliga ledarskapet – utmanande, den ger insikter (klonkar) och ger dig en vilja att åstadkomma förändring på riktigt.

Ledarbildarna är ett företag som fokuserar på att leverera utbildningar som skapar förändring på riktigt.

Du får – med mycket mer

 • Tydliga applicerbara verktyg
 • Egen utveckling som ledare
 • Många svar på ”hur gör man då”

Vi gör svenska chefer och ledare tydligare

Handen på hjärtat. Den bästa chef du någonsin haft – Var den tydlig eller otydlig? Rak och ärlig eller svävande? Generell eller specifik? Demotiverande eller motiverande? När en ledare blir tydligare så ökar motivation, prestation och arbetsmiljö.

Grunden till allt ledarskap är förmågan att vara tydlig. Oavsett hur erfaren eller ny du är som chef så kommer ditt ledarskap att påverkas av din förmåga att kommunicera.

Vi vet att;

 • Tydliga ledare mår bättre
 • Kompetens i tydligt ledarskap är förutsättningen för ett effektivt ledarskap
 • Medarbetare med tydliga chefer mår, går och presterar bättre.

“Det här är ett av de bästa investeringarna jag gett mig själv. Tänk om vi kunde lära våra barn det här från början. Då tror jag världen skulle se annorlunda ut”

Kristin KaspersenProgramledare, moderator, föreläsare, författare med mer.

Jag fick tillbaka en LYRISK  arbetsledare efter förra veckans kursdagar. Även jag vill tacka Ledarbildarna som bidrog till hennes utveckling.

Mia ÖhrnellKanslichef och kommunjurist, Järfälla Kommun

”Utbildningen var utmanande, fick mig att ifrågasätta tidigare beteenden och gav konkreta tips om hur jag blir en bättre ledare.”

Anders MorinAnsvarig för välfärdspolitik på Svenskt Näringsliv

Samarbetet med Ledarbildarna har tagit vår ledningsgrupp till en ny nivå såväl som individuella ledare och som grupp. För att få ut den fulla kraften i företaget krävs bra ledarskap på alla nivåer och därför har vi på FCG valt att alla våra ledare ska gå kursen DTL. En kurs med verktyg som är väldigt användbara inte bara i jobbet utan även hjälper mig i övrigt i vardagen som förälder, fotbollstränare och make.

Kristian BentzerVD, FCG AB

Utbildningarna DTL och DCL har gett perspektiv på mig själv samt kunskap och verktyg för att förstå och kommunicera med andra. Jag använder det jag lärt mig varje dag, både i arbete och privatliv.

Mathias HäggkvistChef Somas AB

Jag har fått inte bara en ny karta, Ledarbildarna har gett mej en låda med verktyg som jag nu undrar hur jag kunnat leva utan tidigare. Med ett enormt hjärta och engagemang har de gett mej nya vägar med ny kunskap, självförtroende och inspiration med stor tillförsikt på framtiden.

Tommy EkmanArtist (freestyle mfl), musiker, entreprenör

Jag finner det fascinerande att jag, som har arbetat med kommunikation i 20 år, har fått ny förståelse och nya verktyg som jag upplever har möjligheten att leda till en genomgripande förändring i mitt sätt att kommunicera med andra….

Lisen KjellmerLeg. Logoped, Stockholms universitet

Utbildningen var på riktigt, inget mumbojumbo. Alla som var där gick all-in vilket gjorde att jag fick med mig insikter om andra och mig själv som hjälper mig framåt både privat och i yrkeslivet.

Roberth LyttegårdChef försäljning, Selecta

På kursen fick jag mängder av verktyg, en massa insikter som är viktiga för mig själv, utvecklingen av mina ledare och framför allt verksamheten. Belöning direkt veckan efter utbildning, med uppdaterad struktur för ledningsgruppen. Check på den.

Anna-Clara SöderbaumVD, Omegapoint

”Tack för en mycket bra utbildning. Enormt berikande dagar.”

Frida HolmbergBiträdande föreståndare, Risingegården

– Oj. Det finns ett före och ett efter kursen. Jag känner en större trygghet i mig själv och de situationer jag ställs inför, både på jobbet och privat.

Fredrik Brask Project manager, IPsoft Professional Services AB

Riktigt bra utbildning. Intensivt, lärorikt och framför allt på riktigt. Jag har jobbat med många inom ledarskap och Ledarbildarna vet vad de pysslar med för den moderna ledaren. Grymt!

Oskar KihlborgÄventyrare, filmare

Det är inte bara den bästa utbildning jag gått, utan även bland det bästa jag gjort i mitt liv. Man lär sig coacha och leda andra, men också att leda sig själv. Det är en tuff utbildning med höga krav men som leds av utbildare som är både intresserade av dig som person och extremt kompetenta.

Johan JohanssonLedare, säljansvarig, målvakt

Det tydliga ledarskapet
– en viktig standard

Det tydliga ledarskapet är en tre-dagarsutbildning som är en grundutbildning för dig som vill utveckla din förmåga att vara tydlig som ledare. Utbildningen är ofta ett komplement till traditionella chefsutbildningar eller som ett led i en framgångsriks ledares utveckling. Under tre dagar får du allt som krävs för att utveckla din förmåga att bli en tydligare ledare.

Och nej. Vi håller inte på med rollspel. Du får evidensbaserad och erfarenhetsbeprövad verklighet.

Vårt fokus är du

 • Din individuella utveckling och förutästtningar för att ta nästa steg i din karriär
 • Att du som deltagare får de verktyg och insikter (klonkar) du behöver för att motiveras framåt
 • Dina lärdomar och utvecklade kompetens för att slippa fallgropar och att uppnå en tydligare utveckling som ledare

Det finns alltid ett datum som passar dig.
Boka din plats redan idag

Du ska gå Det tydliga ledarskapet

Du vet att när kommunikationen fallerar så blir det problem i verksamheten. Otydliga roller utvecklas snabbt till stress och förvirring.

Du vet att svåra samtal borde inte behöva vara så komplicerade. Du har prövat att sätta mål eller fått mål från någon annan som varit ett enda stort ”jaha”. Du har märkt utmaningen att leda på distans eller att bli chef över kollegor.

Med andra ord – du arbetar som chef eller ledare. Oavsett om du är VD, avdelningschef, verksamhetschef, mellanchef, projektledare eller del av ett team så behöver vi alla utveckla vår förmåga att vara tydliga när vi leder och blir ledda av andra.

Utbildningen det tydliga ledarskapet vänder sig till dig som arbetar med andra människor där kommunikation är en spingande punkt.

Du får ut mest

 • När du har viss ledarerfarenhet
 • Har upptäckt utmaningen i att kommunicera med andra
 • Tyckt att du själv är tydlig, men fått återkopplingen att det kanske du inte alls är.

Läs mer på bokningssidan eller
Boka och läs mer