Det tydliga ledarskapet, 3 dgr

STEG 1 För att utveckla ett gott ledarskap är tydlighet viktigt. Det tydliga ledarskapet är en utbildning för dig som ledare. Du får  verktyg för att bli tydligare i arbetet, relationen och rollen som ledare.

Läs mer / Boka »

Det coachande ledarskapet, 3 dgr

STEG 2 Är du en ledare och du förväntas coacha andra? Då är det här utbildningen för dig. Utveckla ditt goda ledarskap med verktyg återkoppling och rätt träning för att motivera andra, genomföra avancerade samtal och leda den du coachar. Du ska ha gått steg 1 (DTL) för att gå denna utbildning.

Läs mer / Boka »

Det utvecklande ledarskapet, 11 dgr

STEG 3 För dig som vill bli en god ledare och arbeta med egen och andras utveckling. Du får kraftfulla verktyg, insikter och utveckling för att arbeta med egen och andras förändring. Utbildningen är en NLP Business Practitioner enligt internationell standard. Du ska ha gått steg 1 & 2 för att gå denna utbildning.

Läs mer / Boka »

Utbildningarna DTL och DCL har gett perspektiv på mig själv samt kunskap och verktyg för att förstå och kommunicera med andra. Jag använder det jag lärt mig varje dag, både i arbete och privatliv.

Mathias HäggkvistChef Somas AB

Jag finner det fascinerande att jag, som har arbetat med kommunikation i 20 år, har fått ny förståelse och nya verktyg som jag upplever har möjligheten att leda till en genomgripande förändring i mitt sätt att kommunicera med andra….

Lisen KjellmerLeg. Logoped, Karolinska Universitetssjukhuset

Utbildningen var på riktigt, inget mumbojumbo. Alla som var där gick all-in vilket gjorde att jag fick med mig insikter om andra och mig själv som hjälper mig framåt både privat och i yrkeslivet.

Roberth LyttegårdChef försäljning, Selecta

Jag har helt enkelt blivit uppgraderad till en ny version av Johan. Jag fick så många redskap för idrotten, min karriär som chef och mitt liv i stort. Helt enkelt version 2.0.

Johan JohanssonMålvakt, hockeylag

På kursen fick jag mängder av verktyg, en massa insikter som är viktiga för mig själv, utvecklingen av mina ledare och framför allt verksamheten. Belöning direkt veckan efter utbildning, med uppdaterad struktur för ledningsgruppen. Check på den.

Anna-Clara SöderbaumVD, Omegapoint

Jag har fått inte bara en ny karta, Ledarbildarna har gett mej en låda med verktyg som jag nu undrar hur jag kunnat leva utan tidigare. Med ett enormt hjärta och engagemang har de gett mej nya vägar med ny kunskap, självförtroende och inspiration med stor tillförsikt på framtiden.

Tommy EkmanArtist (freestyle mfl), musiker, entreprenör

Välkommen till Ledarbildarna.

Vi är experter på kommunikation och ledarskap. Vi har specialiserat oss på att utbilda de som vill ta nästa steg i sin karriär och som förstår betydelsen av tydlig kommunikation och ett ledarskap som innebär att omgivningen förstår, engageras och vill följa. En god ledare är tydlig, coachande och föränderlig. Hos oss tar du nästa steg.

Våra tjänster.

Vi håller öppna utbildningar för alla, för ledare och för grupper. Vi hjälper företag med interna ledarprogram och utvecklingsprocesser. Vi utvecklar ständigt erbjudandet med seminarier, nya utbildningar och inspiration för deltagaren.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Inspiration ja tack!

Den bästa ledaren är tydlig.

Vi har utbildat hundratals ledare, mellanchefer, ledningsgrupper och såna som du. Vi vet att när tydlighet, förståelse och samarbetet utvecklas så påverkas lönsamhet, effektivitet och framgång direkt. Vi vet att när två personer plötsligt förstår mer av varandra, så påverkar det i det lilla men också i det stora.

Tydligare kommunikation
Bättre Resultat
Effektivare vardag
Färre missförstånd
Friskare verksamhet
948

Deltagare sedan vi startade

4,98/5

i kundnöjdhet

4/5

upplever att utbildningen gjort betydande skillnad i deras vardag